Serum Anti-Age

Anti-age crème rozenolie collageen + ( flacon pomp 50 ml)
Zonder parabenen, geen dierproeven, gemaakt in Frankrijk.

Het anti-aging serum hyaluronzuur & rozenolie, Rbg Paris (c), Franse fabricage, is verrijkt met zowel kostbaar rozenwater als rozenolie gedestilleerd met stoom van miljoenen bloemblaadjes die handmatig zijn verzameld van de rosa damascena, dit zachte anti-age serum is een waar natuurlijke gratis parben pro-care anti-aging, zacht liftend effect, hydraterend en tonifiërend met hyaluronzuur formule.

Dit serum is ook een diepe herstructurering van de huid, het bevat een natuurlijke antiveroudering zoals rozenolie, collageen, natuurlijk marien elastine en silanol (herstructurering van silicium). Onze formule is ontwikkeld met een actieve tensor en maakt uw huid glad, tonisch en goed gehydrateerd met het natuurlijke rozenwater.

Antiage crème hyaluronzuur & rozenolie is een combinatie van natuurlijke extracten van damascena rozenolie en rozenwater, verschillende planten, hyaluronzuur, collageen, marine elastine en silanol verhogen de diepe hydratatie van de huid. Na een paar dagen krijgt de huid weer glans en jeugdigheid. Hyaluronzuur helpt de oude cellen te verwijderen en natuurlijk collageen verbetert de actieve huidspanning.

Samenstelling:

Water rosa Damascena, evenals de etherische olie van Rosa Damacena, bevordert de hydratatie en versnelt de regeneratie van cellen. Rozenwater en rozenolie van rozendamascena gekweekt in de “Vallei van Rozen” in Bulgarije, dit is de optimale regio en omstandigheden voor de teelt van de beste rozen ter wereld, buiten zijn olfactorische aantrekkingskracht heeft het anti-aging en natuurlijke celregeneratie.

Natuurlijk gehydrolyseerd collageen: naarmate het lichaam ouder wordt, neemt onze collageenspiegel op natuurlijke wijze af. Gehydrolyseerd collageen verbetert de actieve spanning van de huid en herstelt beschadigde huidcellen, zorgt voor een goede hydratatie in de cellen.

Silanol (Silicium): Silanoltechnologie resulteert in een familie van cosmetische verbindingen waarin alle leden een kern van organisch silicium (silicium) delen. De rol van dit organische silicium is het verzekeren van een optimale huidarchitectuur door interactie met structuureiwitten (collageen- en elastinevezels) in het dermisweefsel.

Hyaluronzuur: diep hydraterend en handhaaft de waterbalans van de huid.

Natuurlijke marinelastine: tonifieert, verstevigt en vernieuwt de elasticiteit van de huid op natuurlijke wijze.
Vitamine E: een krachtige natuurlijke antioxidant, vitamine E voorkomt huidveroudering ook.

Klinische tests uitgevoerd: stabiliteits- en homogeniteitscrème, provocatietest, tolerantietests voor ogen en huid. Geen dierproeven. Formulering en testen, 100% Franse productie, ingrediënten: rozenwater damascena en pure rosa damascena-olie uit Bulgarije

Categorie: