Parfumerie RHEDS

Onze parfums zijn verkrijgbaar bij: WWW.BOL.COM

Wij importeren uitsluitend originele Franse parfums voor betaalbare prijzen die wij online aanbieden op bol.com.
De levering is binnen 2 / 3 werkdagen ( meestal de volgende dag via PostNL). Je kunt je bestelling volgen via Track en Trace code.


Onze doelstelling!                                             

Onze doelstelling is mensen kennis te laten maken met andere originele merk parfums uit Frankrijk, tegen betaalbare prijzen.


Waarom zou jij voor Parfumerie RHEDS kiezen?

– Originele Franse A-merk parfums

– Parfums behouden zéér lang hun geur

– Vlekt niet op kleding ( voorzichtig met satijn)

– Niet op dieren getest

– Zéér hoge A-kwaliteit

– Zuivere parfumolie

– Prachtige designs


Waarmee onderscheiden wij ons van andere parfums?

Parfumerie RHEDS heeft voor elke persoonlijkheid een eigen geur ontworpen. Dit maakt de drager van onze parfums dan ook uniek.

Heb jij ook vaak het idee dat je jezelf niet ruikt na het aanbrengen van je favoriete parfum en ruiken andere mensen jouw parfum ook niet? Spray je hierdoor je parfum meerdere malen per dag op je huid en/of kleding? Bij alle parfums van RHEDS is het genoeg om eenmaal per dag deze parfum aan te brengen. Dit kan zowel op je huid als op je kleding. Onze parfums vlekken namelijk niet op de kleding  en je blijft de parfums de gehele dag ruiken, wees echter wel voorzichtig met zijde en satijnachtige stoffen.

Wij kunnen onze parfums tegen betaalbare prijzen aanbieden, omdat wij geen kosten maken voor advertenties en merchandising. Deze kosten geven wij terug aan de consument, waardoor de prijzen betaalbaar blijven.


Geurtest:

Om je eventuele twijfel weg te nemen over onze merkparfums, vragen wij je om een geurtest uit te voeren. Dit houdt in dat je van onze parfums één pufje op je pols sprayt ( zonder te wrijven). Dit laat je ongeveer één minuut intrekken. Daarna vragen wij je om je pols te wassen met water en zeep ( het maakt niet uit wat voor zeep of wasmiddel je hiervoor gebruikt).
Wij garanderen je dat je de parfum op je pols nog steeds zult ruiken.

Wij hebben in ons assortiment een ruim gala van diverse Parfums. Van 30 ml tot 100 ml, van frisse geuren tot oriëntaalse geuren.
Al onze producten zijn origineel, Made in France en voldoen aan alle wettelijke Europese certificeringen en merkregistraties.
Wij werken nauw samen met onze eigen parfumeurs.


Wie zijn wij?

Parfumerie RHEDS is geboren uit een passie voor Franse parfums. Wij importeren unieke Franse merk parfums van de hoogste kwaliteit voor zowel dames als heren, welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Hierbij letten wij op de kwaliteit van de verpakking, het ontwerp van de fles en de samenstelling van de parfum.
Wij zijn de officiële dealer van de merken Laura Baci Paris, Les Parfums de Grasse, La Bastide des Aromes, Rose of Bulgaria parfums, Charrier Parfums en Historiae Versailles.
Deze A-merken zijn ook zéér bekend in Amerika, Azië en Rusland.

Onze klanten geven ons een 9,1 voor zowel onze producten, de verpakkingen en de service.

Voor vrijblijvende informatie: info@rheds-parfums.nl